4-RETTERS MENU
Carpaccio af letstegt, frisk tun
Serveret med sprødstegt parmesan og ruccola
Gewürztraminer Ostenberg Grand Cru 2012 ØKO
Beef Wellington
Serveret med hjemmelavet sauce Bordelaise og årstidens garniture
Barbaresco Donna Milia DOCG 2017
3 slags modnede, danske oste
Serveret med trøffelhonning og hjemmelavet knækbrød
20 Years Old Tawny Port
Gateau Marcel
Serveret med vaniljesyltede bær samt appelsintrifli.
Santa Barbara Winery Lafond vineyard Late Harvest Riesling 2013 kr 249.
Kuvertpris inkl. vinmenu:
Kr. 1.745,00
inkl. kok og servering under hele middagen.
Kuvertpris ex. vinmenu:
Kr, 945,00
ved min. 15 kuverter inkl. kok og servering under hele middagen.
Der tages forbehold for udsolgte vine, ændring af årgangene samt fravalg fra Netchef side, hvis nye årgange ikke lever op til de ønskede kriterier.
Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.