KONFIRMATION

Livretter, ”no goes” m.m. – det er jo trods alt konfirmandens fest!

Vi foretrækker at mødes, så vi sammen med jer og konfirmanden, tager en ”mad-snak”, og sammen udarbejder en liste i forhold til forventninger, ønsker og budget.

Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen, inkluderet i kuvertprisen.

FORÅRSMENU

MENU 1

Smørdampede hvide- og grønne asparges, med søkogte rejer og urtecreme.

Helstegt oksehøjreb, nye kartofler kogt med løvstikke, ragout af årstidens friske grøntsager hertil sauce Bordelaise.

Rabarbertærte  med hjemmerørt is efter eget valg hertil hindbærsovs.

Pris pr. kuvert, kr. 325,00

MENU 2

Orangemarineret laks, serveret med honningcreme og sprøde, marinerede salater.

Kalvefilet med jordskokkekompot, årstidens smørdampede urter og svampesauce.

Æbletærte med hjemmerørt is efter eget ønske.

Pris pr. kuvert, kr. 325,00

EFTERÅRSMENU

MENU 1

Limemarineret laks, serveret med honningskyr og hjertesalat med tang.

Grillstegt Bavette af okse, serveret med bagte rodfrugter vendt i krydderurter hertil sauce Bearnaise.

Pandekager med skovbærcoulis og is efter eget valg.

Pris pr. kuvert, kr. 425,00

MENU 2

Carpaccio, den originale opskrift som på Harrys Bar i Venezia (- dijon-mayonnaise).

Dyreryg, serveret med bagt sommerspidskål, fennikel og vildtsky med trøfler.

Mørk- og hvid chokoladekage med vaniljecreme og solbærkompot.

Pris pr. kuvert, kr. 475,00

BUFFET

Kold Vitello tonnato
serveret med sprøde salater og krydderurtecreme.
(Evt. som serveret forret)

Buffet:

Varmrøget laks
med sennepscreme

Helstegt tyndstegsfilet
med timian

Langtidsstegt dansk lammekølle

Rødvinsmarineret nakkefilet

Kartoffelmos
med smør og persille

Italiensk kartoffelsalat
med nye kartofler vendt i dild og koldpresset jomfruolivenolie

Grøftekantssalat
med årstidens spiselige blomster, ristede nødder og parmesan

Tzatziki med oliven

Tomatsalat
med variation af tomater, bøffel mozzarella og basilikum

Ravioli
vendt i hjemmelavet, kraftig tomatsovs med krydderurter

Fettuccine
med bacon og svampe

Bruschetta
med tomat, basilikum og gedeost

Chokoladesymfoni
serveret med orangemarineret frugt og bær (aftales nærmere)

Pris pr. kuvert, kr. 345,00

Alle menuer og buffet’er serveres med friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.      

Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.

Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.

Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.