KETO-MENU
Cremet fiskesuppe af dagens kutteroptagede fisk, med safran, muslinger og kørvel
Aubergine-bruchetta med kompot af henkogte tomater og bagt gedeost fra Tothavens Gårdmejeri
Langtidsbraiseret bryst af frilandskylling, serveret med frilandsgrønt og mild sauce af grønne druer med persille, hertil ”Pommes Anna”, lavet af knoldselleri
Crème Brûlée
Til denne specielle menu, serverer vi hjemmelavet Stenalderbrød og skyrboller – henholdsvis ca. 5 / 7 % Kulhydrater og rørt smør med flagesalt.
Kuvertpris: Kr. 325,00
BUFFET
Forslag til velkomstdrink: Hyldeblomsts-Kir Royal
Langtidsmarineret fersk laks med lime
hertil honningskyr med orange og årstidssalat
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig).
Buffet:
Hvidvinsdampet variation af muslinger
vendt i friske krydderurter
Små lækre fiskefrikadeller
med hjemmelavet selleri-remoulade.
Perlehøne
stegt med salvie og olivenolie, serveret med fennikelsalat og ristede kerner
Helstegt lammeculotte
paneret i feta og krydderurter, serveret med humus af edammebønner og kørvel
Cole slaw salat
på skyr med ristede mandler
Caprese
med tomatvariationer og bøffelmozzarella
Salat
af al dente-kogte nye kartofler, vendt i dild og koldpresset jomfruolivenolie
Klassisk Caesar salad
med bagt parmesan
Blomkåls-rissalat
med koriander, druer, peanuts, rosiner og forårsløg, marineret i japansk soja
Tiramisu
med blåbær
Kuvertpris: Kr. 355,00
ex. velkomstdrink
Til buffet’en serveres friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.
Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.
Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.
Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.