TIL KVINDERNE

Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen, inkluderet i kuvertprisen.

KETO-MENU

Cremet fiskesuppe af dagens kutteroptagede fisk, med safran, muslinger og kørvel

Aubergine-bruchetta med kompot af henkogte tomater og bagt gedeost fra Tothavens Gårdmejeri

Langtidsbraiseret bryst af frilandskylling, serveret med frilandsgrønt og mild sauce af grønne druer med persille, hertil  ”Pommes Anna”, lavet af knoldselleri

Crème Brûlée

Til denne specielle menu, serverer vi hjemmelavet Stenalderbrød og skyrboller – henholdsvis ca. 5 / 7 % Kulhydrater og rørt smør med flagesalt.

Kuvertpris: Kr. 325,00

BUFFET

Forslag til velkomstdrink: Hyldeblomsts-Kir Royal

Langtidsmarineret fersk laks med lime
hertil honningskyr med orange og årstidssalat
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig).

Buffet:

Hvidvinsdampet variation af muslinger
vendt i friske krydderurter

Små lækre fiskefrikadeller
med hjemmelavet selleri-remoulade.

Perlehøne
stegt med salvie og olivenolie, serveret med fennikelsalat og ristede kerner

Helstegt lammeculotte
paneret i feta og krydderurter, serveret med humus af edammebønner og kørvel

Cole slaw salat
på skyr med ristede mandler

Caprese
med tomatvariationer og bøffelmozzarella

Salat
af al dente-kogte nye kartofler, vendt i dild og koldpresset jomfruolivenolie

Klassisk Caesar salad
med bagt parmesan

Blomkåls-rissalat
med koriander, druer, peanuts, rosiner og forårsløg, marineret i japansk soja

Tiramisu
med blåbær

Kuvertpris: Kr. 355,00
ex. velkomstdrink

Til buffet’en serveres friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.      

Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.

Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.

Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.