VEGETAR

Hvis man er vegetar blandt andre kødspisere, kan man inspireres af nedenstående retter, hvor de så tilpasses den øvrige menu eller buffet. – men vi tager gerne en ”mad-snak” om andre alternativer…. – også hvis man er veganer, fleksitar eller pescetar.

MENU

Kraftig svampesuppe med kørvel og bagte rødbeder

Aubergine-bruchetta med kompot af henkogte tomater og bagt gedeost fra Tothavens Gårdmejeri

Grillede selleri- og græskarsteaks, serveret med citronbraiseret fennikel, bagte kartofler, blomkålspuré og aromatisk tomatsauce

Hjemmebagt pæretærte,  serveret med mascarponecreme tilsmagt med vanilje,
hertil brombærkompot og karamelliserede nødder 

Kuvertpris: Kr. 325,00

BUFFET

Minestrone
hjemmelavet naturligvis, serveret med kørvelolie

Buffet:

Caprese
af solmodne bøftomater og bøffelmozzarella

Salat
af al dente-kogte nye kartofler, vendt i dild og koldpresset jomfruolivenolie

Klassisk Caesar salad
med bagt parmesan

Blomkåls-/ rissalat
med koriander, druer, peanuts, rosiner og forårsløg, marineret i japansk soja

Langtidsbagte variation af solmodne tomater
serveret med bagt gedeost fra Tothavens Gårdmejeri

Kikærtesalat
med grillet peberfrugt og friske urter

Marineret blomkål
med edamamebønner og kørvel

Rødbede- / quinoasalat
med dild, rosiner og ristede kerner

Grillede courgetter
med flagesalt og koldpresset jomfruolivenolie

Spinatlasagne
med spidskål, spinat og pesto

Hummus med oliven

Dahl med raita

Henkogte rabarber
med kokosmælk og ristede mandler

Til denne buffet, serverer vi hjemmelavet Stenalderbrød og skyrboller – henholdsvis ca. 5 / 7 % Kulhydrater

Kuvertpris: Kr. 295,00

Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.

Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.

Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.