FORÅRSMENU
Smørdampede hvide asparges med friske rejer og skaldyrsmayonnaise
Helstegt lammekølle pakket ind i gedeost fra Tothavens Gårdmejeri og krydderurter,
serveret med variation af årstidens friske grøntsager hertil skysauce
Rabarbertærte med sauce Chantilly og æblekompot.
Pris pr. kuvert, kr. 345,00
SOMMERMENU
Grillede grønne asparges med dampet hvid fisk og Hollandaisemayonnaise
Helstegt højreb med sauce Bordelaise, serveret med grillede grøntsager.
Symfoni af 2-3 slags hjemmerørt is (efter eget valg).
Pris pr. kuvert, kr. 345,00
EFTERÅRSMENU
Skorzonerrodscreme med grillet hvid fisk og glaserede gulerødder med porrer
2 slags vildt, serveret med bagte rodfrugter hertil trøffelsauce.
Rødvinspocherede pærer med mazarin- / nøddefyld og rørt creme fraiche
Pris pr. kuvert, kr. 375,00
VINTERMENU
Fiskesuppe lavet på pighvar og safran hertil crouton med dagens fisk
Helstegt kalvefilet, serveret med grillede pastinak og blomkålspure hertil blomkålspuré
Bagte æbler med kanelcreme og valnøddehonning
Pris pr. kuvert, kr. 345,00
Alle menuer og buffet’er serveres med friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.
Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.
Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.
Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.