BUFFET
Italiensk, fransk eller dansk buffet som mormor lavede den
– fantasien sætter ingen grænser…
Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen, inkluderet i kuvertprisen.
Italiensk, fransk eller dansk buffet som mormor lavede den
– fantasien sætter ingen grænser…
Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen, inkluderet i kuvertprisen.
Antipasti-tallerken
Bestående af bresaola, parmaskinke, peccorino.
Hertil soltørrede tomater i olivenolie, trøffelolie, oliven og ruccola
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)
Buffet:
Sea food i tomatsovs,
med fennikel
Saltimbocca,
med klassisk salviesauce
Porchetta
stegt med rosmarin
Pappardelle ragu,
med vildsvin
Kartoffelgratin med svampe
Kold kartoffelsalat,
vendt i dild og jomfruolivenolie
Spaghetti med auberginesauce
Ravioli,
med ricotta og spinat, vendt i pesto
Salat af tomatvariationer,
med frisk basilikum, flager af parmesan og koldpresset jomfruolivenolie
3 slags italienske oste
efter eget valg, serveret med passende garniture
Tiramisu
med Amaretto.
Pris pr. kuvert, kr. 295,00
Foie gras terrine,
serveret med friskrevet trøffel, syltede græskar og salat
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)
Buffet:
Moules marinières
Coq au Vin,
hertil ”gourmet kartoffelmos” med krydderurter
Boeuf Bourguignon
Helstegt oksesteg med timian
serveret med sauce Bordelaise og pommes a la creme
Quiche Lorraine
Ratatouille
Salad chevre chaud
Kartoffelsalat med blomkål,
radiser, purløg og hjemmelavet dijonmayonnaise
Romainesalat,
vendt i sauce verte, toppet med croûtons, parmesan og ristet bacon
Broccolisalat,
vendt med syrnet fløde, toppet med rødløg, tørrede tranebær og radiser
3 slags franske oste,
serveret med trøffelhonning.
Gateau Marcel,
(Chokoladekage)
serveret med en salat af orangemarinerede frugter og chantilly creme
Pris pr. kuvert, kr. 345,00
Stegt sild med sennep,
serveret med løg, kapers og dild, overhældt med lun krydderlage
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)
Buffet:
2 slags hjemmelavede sild,
serveret med passende garniturer
(aftales efter ønsker)
Gravad laks,
med klassisk rævesauce
Hjemmelavet leverpostej,
hertil saltkød, sky og surt.
Hjemmelavede frikadeller med fed kartoffelsalat
Fiskefileter af friskfangede fisk,
vendt i mel, stegt i smør, serveret med hjemmelavet remoulade og citron
Roastbeef
med peberrod, hjemmelavet remoulade og ristet løg
Mørbradbøffer i flødesovs
med bløde løg
Tarteletter
med høns i asparges
Ribbenssteg med rødkål
Hjemmelavet Hønsesalat
serveret med sprød bacon
2 slags oste med knækbrød
Pris pr. kuvert, kr. 295,00
Grillet frisk tun-loin
med sesamcreme
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)
Buffet:
Grillet squash
med tomatsalsa af soltørrede tomater
Grillet aubergine med rygeost
Braiserede svineskanker
druknet i øl. Serveret med grov sennep og cole slaw
Slagterens egne ramsløgs-grillpølser
Serveret med bagte løg og hjemmelavet ketchup
Grillspyd
efter eget valg med passende tilbehør
Okseculotte
med Bearnaise-mayonnaise
Fed kartoffelsalat
lavet på skyr med purløg
Italiensk kartoffelsalat
vendt i koldpresset jomfruolivenolie og frisk dild
Tomatsalat af solmodne tomater,
med frisk basilikum og Mozzarella af bøffelmælk
Artiskoksalat
med ramsløg og radicchio.
Grøftekantssalat
af årstidens spiselige blomster, ristede nødder, parmesan og 2 slags dressing.
Grillede meloner
med Amarettomarinerede bær og frugter, hertil hjemmelavet koldskål
Pris pr. kuvert, kr. 365,00
Alle menuer og buffet’er serveres med friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.
Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.
Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.
Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.