BUFFET

Italiensk, fransk eller dansk buffet som mormor lavede den
– fantasien sætter ingen grænser…

Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen, inkluderet i kuvertprisen.

ITALIENSK BUFFET

Antipasti-tallerken
Bestående af bresaola, parmaskinke, peccorino.
Hertil soltørrede tomater i olivenolie, trøffelolie, oliven og ruccola
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)

Buffet:

Sea food i tomatsovs,
 med fennikel

Saltimbocca,
 med klassisk salviesauce

Porchetta
stegt med rosmarin

Pappardelle ragu,
 med vildsvin

Kartoffelgratin med svampe

Kold kartoffelsalat,
vendt i dild og jomfruolivenolie

Spaghetti med auberginesauce

Ravioli,
med ricotta og spinat, vendt i pesto

Salat af tomatvariationer,
 med frisk basilikum, flager af parmesan og koldpresset jomfruolivenolie

3 slags italienske oste
 efter eget valg, serveret med passende garniture

Tiramisu
med Amaretto.

Pris pr. kuvert, kr. 295,00

FRANSK LANDBUFFET

Foie gras terrine,
serveret med friskrevet trøffel, syltede græskar og salat
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)

Buffet:

Moules marinières

Coq au Vin,
hertil ”gourmet kartoffelmos” med krydderurter

Boeuf Bourguignon

Helstegt oksesteg med timian
serveret med sauce Bordelaise og pommes a la creme

Quiche Lorraine

Ratatouille

Salad chevre chaud

Kartoffelsalat med blomkål,
radiser, purløg og hjemmelavet dijonmayonnaise

Romainesalat,
vendt i sauce verte, toppet med croûtons, parmesan og ristet bacon

Broccolisalat,
vendt med syrnet fløde, toppet med rødløg, tørrede tranebær og radiser

3 slags franske oste,
serveret med trøffelhonning.

Gateau Marcel,
(Chokoladekage)
 serveret med en salat af orangemarinerede frugter og chantilly creme

Pris pr. kuvert, kr. 345,00

DANSK BUFFET

SOM MORMOR LAVEDE DEN

Stegt sild med sennep,
serveret med løg, kapers og dild, overhældt med lun krydderlage
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)

Buffet:

 2 slags hjemmelavede sild,
serveret med passende garniturer
(aftales efter ønsker)

Gravad laks,
med klassisk rævesauce

Hjemmelavet leverpostej,
hertil saltkød, sky og surt.

Hjemmelavede frikadeller med fed kartoffelsalat

Fiskefileter af friskfangede fisk,
vendt i mel, stegt i smør, serveret med hjemmelavet remoulade og citron

Roastbeef
med peberrod, hjemmelavet remoulade og ristet løg

Mørbradbøffer i flødesovs
med bløde løg

Tarteletter
med høns i asparges

Ribbenssteg med rødkål

Hjemmelavet Hønsesalat
serveret med sprød bacon

2 slags oste med knækbrød

Pris pr. kuvert, kr. 295,00

GRILL-BUFFET


Grillet frisk tun-loin
med sesamcreme
(står evt. på bordet når gæsterne sætter sig)

Buffet:

Grillet squash
med tomatsalsa af soltørrede tomater

Grillet aubergine med rygeost

Braiserede svineskanker
druknet i øl. Serveret med grov sennep og cole slaw

Slagterens egne ramsløgs-grillpølser
Serveret med bagte løg og hjemmelavet ketchup

Grillspyd
efter eget valg med passende tilbehør

Okseculotte
med Bearnaise-mayonnaise

Fed kartoffelsalat
lavet på skyr med purløg

Italiensk kartoffelsalat
vendt i koldpresset jomfruolivenolie og frisk dild

Tomatsalat af solmodne tomater,
med frisk basilikum og Mozzarella af bøffelmælk

Artiskoksalat
med ramsløg og radicchio.

Grøftekantssalat
af årstidens spiselige blomster, ristede nødder, parmesan og 2 slags dressing.

Grillede meloner
med Amarettomarinerede bær og frugter, hertil hjemmelavet koldskål

Pris pr. kuvert, kr. 365,00

Alle menuer og buffet’er serveres med friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.      

Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.

Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.

Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.