JAGTMIDDAG

Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen og inkluderet i kuvertprisen.

6-RETTERS MENU

Terrine af fasanbryst, med friske trøfler og pistacienødder.
Serveret med fasansky og vilde svampe, salat af skovsyre og havtornskompot

Crystallum Peter Max Pinot Noir 2019

Hjemmelavet tartelet med hareragout
Hertil langtidsbagte tranebær samt pærekompot.

Cremant Limoux 1531 Rosé Sieur d’Arques

Cognacs braiseret foie gras
serveret med kompot af figner samt grønne druer

Chateau Pineau du Rey, Sauternes ´98

Helstegt dyreryg samt braiseret gråand med fennikel samt Calvados
Serveret med ”Mormors” Waldorff salad med nøddeflacon, kantarelsauce med portvin og tyttebær

Poggio dell Aquila, Brunello di Montalcino 2013

Blå Kornblomst med pæresylt
med mynte og rosmarinrøgede tomater

Cuvée Prosecco Millesimato 2017

Hjemmerørt is med skovbær og krokant,
citrontærte med mazarin og brændt marengs og chokoladeglasseret, bagt æble

Chevalier Noir 17%

Kuvertpris inkl. vinmenu:
Kr. 1.950,00
inkl. kok og servering under hele middagen.

Kuvertpris ex. vinmenu:
Kr, 1.150,00
ved min. 15 kuverter inkl. kok og servering under hele middagen.

Der tages forbehold for udsolgte vine, ændring af årgangene samt fravalg fra Netchef side, hvis nye årgange ikke lever op til de ønskede kriterier.

Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.