6-RETTERS MENU
Terrine af fasanbryst, med friske trøfler og pistacienødder.
Serveret med fasansky og vilde svampe, salat af skovsyre og havtornskompot
Crystallum Peter Max Pinot Noir 2019
Hjemmelavet tartelet med hareragout
Hertil langtidsbagte tranebær samt pærekompot.
Cremant Limoux 1531 Rosé Sieur d’Arques
Cognacs braiseret foie gras
serveret med kompot af figner samt grønne druer
Chateau Pineau du Rey, Sauternes ´98
Helstegt dyreryg samt braiseret gråand med fennikel samt Calvados
Serveret med ”Mormors” Waldorff salad med nøddeflacon, kantarelsauce med portvin og tyttebær
Poggio dell Aquila, Brunello di Montalcino 2013
Blå Kornblomst med pæresylt
med mynte og rosmarinrøgede tomater
Cuvée Prosecco Millesimato 2017
Hjemmerørt is med skovbær og krokant,
citrontærte med mazarin og brændt marengs og chokoladeglasseret, bagt æble
Chevalier Noir 17%
Kuvertpris inkl. vinmenu:
Kr. 1.950,00
inkl. kok og servering under hele middagen.
Kuvertpris ex. vinmenu:
Kr, 1.150,00
ved min. 15 kuverter inkl. kok og servering under hele middagen.
Der tages forbehold for udsolgte vine, ændring af årgangene samt fravalg fra Netchef side, hvis nye årgange ikke lever op til de ønskede kriterier.
Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.