BRYLLUP

”Fordi din fest ikke kan gøres om”
…skriver en af vores tidligere kollegaer på sin hjemmeside og det er jo i sagens natur rigtigt.

Derfor tager vi netop opgaven at garantere, at jeres bryllup, arrangeres og afholdes med professionalisme, stor faglighed samt engagement, meget seriøst.

Hos Netchef.dk er der altid en kok tilstede under hele middagen, inkluderet i kuvertprisen.

 

FORÅRSMENU

MENU 1

Hvide- og grønne asparges med Noilly Prat-dampede jomfruhummere og urtecreme

Helstegt rib eye, smørdampede nye kartofler med løvstikke, ragout af årstidens friske grøntsager hertil rødvinsglace med Portobello

Hvidvinsmarineret rabarbertrifli, pisket Mascarpone tilsmagt med vanilje.

Pris pr. kuvert, kr. 355,00

MENU 2

Orangemarineret laks, serveret med honningcreme og sprøde salater

Oksefilet med jordskokkecreme, årstidens smørdampede urter hertil sauce Bearnaise.

Æbletærte med hjemmerørt is efter eget ønske.

Pris pr. kuvert, kr. 295,00

SOMMERMENU

MENU 1

Flødekogte skorzonerrødder med stegte jomfruhummere og ovnbagt fennikel

Sommerbuk, serveret med bagte spæde rodfrugter vendt i krydderurter hertil vildtsauce

Pærebavarois med bærcoulis og mynte.

Pris pr. kuvert, kr. 345,00

MENU 2

Ceviche af havnens hvide fisk, serveret med grønne asparges og gulerodspuré.

Helstegt oksemørbrad, serveret med ratatouille, grønne bønner hertil druesauce.

Rødgrød med rørt Mascarponecreme og nøddeflan (flad ”nøddekurv”).

Pris pr. kuvert, kr. 345,00

BUFFET

Varmrøget lakseroulade
med krydderurter serveret med sprøde salater og krydderurtecreme
(Evt. som serveret forret)

Buffet:

Moules marinières

Braiseret tyndstegsfilet
serveret med salviesky

Coq au vin traditionel

Fetapaneret lammekølle
stegt på rodfrugter, kryderet med hvidløg og krydderurter

Grov kartoffelmos
med rodfrugter og krydderurter

Italiensk kartoffelsalat
nye kartofler vendt i dild og koldpresset jomfruolivenolie

Grøftekantssalat
med årstidens spiselige blomster, ristede nødder og parmesan

Tzatziki
med mynte og oliven

Tomatsalat
variation af solmodne tomater, semi-dried tomater samt bøffelmozzarella og frilandsdyrket basilikum

Ravioli
vendt i hjemmelavet pesto med mandler

Bruschetta
med tomat, basilikum og gedeost

Ost
Blå kornblomst, hjemmelavet rygeost og  modnet landbrie
Serveret med hjemmelavet knækbrød og trøffelhonning
(alle økologiske)

Årstidens friske bær og frugt
serveret med vaniljeis toppet med sprød knas

Pris pr. kuvert, kr. 295,00

Alle menuer og buffet’er serveres med friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.      

Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.

Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.

Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.