OKTOBERFEST-MENU
– lavet på glæden til øl: (100% østrogenfri)
Oksehalekrebinet druknet i mørk øl, stegt i fedtnet, med skamfuldt nedkogt oksehale-glace
serveret med laktose- og glutenfri spelt-quinoasalat….. ( Det er GAZZ!!!).
Skank af frilandssvin, døgn-marineret og langtidsbraiseret, i bajersk øl med rodfrugter og brugt “boksehandske” serveret med 50 / 50 mos af smør og kartofler, hertil heftig kålsalat
Mørk- og hvid chokoladekage med øl-gelé og bærcoulis.
Kuvertpris: Kr. 345,00
BUFFET FÜR DIE HERREN
Forslag til velkomstdrink: Brændevin og saltstænger!!!
Portvinsglaserede brisler
serveret med ærter, sauteret med ristet bacon og perleløg
(Ærter Francaise)
Buffet:
Grillet pil-selv jomfruhummere
frisk fra kutter, serveret med hummermayonnaise og citron
Grillstegt bavette
af amerikansk okse, (Flap Steak / sidder under tyndstegen) serveret med sauce Bearnaise
Helstegt, dansk lammekølle
perforeret med hvidløg og stegt på leje af rosmarin og timian, serveret med raita med mynte
(Indisk tzatziki´ish)
Byg-selv hot dog og ditto burger
Slagterens ramsløgspølse og burgerbøffer af friskhakket velhængt oksekød,
hertil grov sennep, hjemmelavet remoulade og stærk ketchup, løgvariationer og briochebrød
Hotwings diablo
Salat af hele bagte løg
med ristede, hele hvidløgsfed og salvie
Pommes a la creme
Bagt kartoffel
med krydderurtesmør og hvidløg
Gammeldaws æblekage med Cognac
Kuvertpris: Kr. 345,00
ex. velkomstdrink
Alle menuer og buffet’er serveres med friskbagt brød og hjemmerørt smør med flagesalt.
Alle menuer er tallerkenanrettet, og anrettes foran jeres gæster, når det er muligt. Hovedretter serveres 2 gange.
Under middagen vil der stå en kok til at servicere gæsterne, skære for m.m.
Min. bestilling 20 kuverter, gældende for samtlige menuer og buffet’er.